Logg inn support 

Betalingsløsninger
La kundene dine betale med mobil i kassen
img author
by Dekon
telefon som ligger på et tastatur

Dekon IT har inngått partnerskap med Dintero, en ny, norsk aktør i betalingsbransjen. Dintero satser på å hjelpe butikker med å skape bedre handleopplevelser og valgfrihet i kassen.

– Vi er overbevist om at det å kunne tilby kundene i butikk flere betalingsmåter, er avgjørende for fremtiden, sier CEO i Dekon IT Thomas Høyem.

Dekon IT administrerer 1000 kassepunker på landsbasis, og dette samarbeidet åpner for at våre kunder som benytter seg av Silent Touch enkelt kan aktivere betaling med mobil i sin kasse.

Dintero Checkout tilbyr populære betalingsmetoder:

  • Vipps
  • Faktura
  • Delbetaling
  • Visa og Mastercard

Vi vet at det er mye snakk om netthandel om dagen, men både Dekon og Dintero er interessert i å gjøre fysisk handel også mer digital. Derfor ønsker vi å kunne tilby en løsning som gjør det enkelt for de fysiske butikkene å tilby de samme betalingsmulighetene som man ofte får på nett. Butikkene kan selv velge hvilke betalingsmetoder de vil tilby sine kunder, og dermed gi kundene større valgfrihet i kassen.

 

Betal med mobilen, få eKvittering

I tillegg til valgfrihet i kassen, vil butikkene som benytter Dintero Checkout kunne tilby eKvittering til sine kunder.. Kunden vil samle alle kvitteringer og kjøp på ett sted, der alle eKvitteringer vil lagres i evig tid.

Thomas mener at løsningen Dintero presenterer er solid på flere måter. – det må samtidig være lett å administrere dette for oss, og vi erfarer at Dintero har en administrasjonsløsning som blir tilfredsstillende for oss.

Ønsker du å tilby kundene mer valgfrihet i kassen?

Les mer om Dintero Checkout

Du kan ta kontakt med oss på +47 404 40 004 for en uforpliktende prat eller send en mail til ordre@dekon.no for priser og videre informasjon.

Les flere artikler

Regnskap
Gjør butikkdriften enklere med Dekon og Zoined Analytics
img author
av Dekon
Betalingsløsninger
Betaling med vipps i butikk – vær med på å begrense smitte
img author
av Dekon
Kundeklubb
Suksess med fullintegrert kundeklubb for Fredrik & Louisa
img author
av Dekon
cta image
shape skew cta
img bottom cta
dots
Vil du vite mer om hva vi gjør?

Ta kontakt med oss!

Vi svarer deg så raskt vi kan!