Logg inn support 

Services Overview

Kassesystem

Når du skal velge kasse, vil du måtte ta stilling til mye. Pris, kvalitet, innhold, funksjonalitet, og ikke minst, og kanskje viktigst av alt, om din leverandør av kassa er en som kan fikse kassa når det er behov for det, slik at du ikke går glipp av omsetningen. Vi har flere typer kasser og kan hjelpe deg med valget!

dame som står foran et kassaapparat
bg skew shape
bg skew shape

Stasjonær kasse

Denne typen kasse ser du normalt plassert på en disk inne i en butikk, gjerne koblet til en bankterminal, skanner og en kvitteringsskriver.

Kassene er robuste, slitesterke, og gjerne tilpasset faghandel og tekstilbransjen, hvor butikken gjerne er utformet med et normalt kassepunkt.

Mobil kasse

Med mobil kasse menes typisk iPad-kasse eller nettbrett-kasse. Vi har begge deler. Både den kassen som bruker en iPad, men også den kassen som bruker nettbrettet til Microsoft, som heter Surface.

Denne mobile løsningen er gjerne rettet mot de butikkene som beveger seg vekk fra det tradisjonelle kassepunktet i butikken, men kan også fungere som en tradisjonell stasjonær kasse på en disk.

Hva trenger du?

Hovedpoenget med en mobil kasseløsning, er at du åpner butikken din for mer fleksibilitet, både ovenfor dine kunder og salgsarbeidet, men også ellers med dine daglige rutiner, som varetelling m.m.

Med denne løsningen kan du avslutte salget der kunden er – og ikke lenger være bundet til kassedisken på samme måte som før.

Programvare vi tilbyr

Dekon leverer komplette kasseløsninger med programvare og tilhørende utstyr. Vi har moderne løsninger som er optimalisert for retailbransjen.

Smart Store

Butikkdatasystem som er skreddersydd for fashion og faghandel. Alt du trenger for å drive en butikk eller butikkjede

ExtendaGO POS

Fremtidens kassesystem. Mobil og særdeles intuitiv kasseprogramvare for de fleste bransjer.

Silent Touch

Norges mest brukte faghandelskasse. Utviklet i over 15 år etter brukernes behov og forventninger.

shape skew cta
dots
Lurer du på noe om kassene vi tilbyr?

Ta kontakt

Send inn skjemaet under så kontakter vi deg så raskt vi kan.