Logg inn support 

Services Overview

IT-support

Vi tilbyr IT-Support til alle typer små og mellomstore bedrifter. Uavhengig av type virksomhet kan vi hjelpe deg med alt fra små til store utfordringer knyttet til alt innen IT.

bg skew shape
to mennesker gjør regnskap
bg skew shape

Vi elsker retail!

Vi er spesielt stolte av vår kunnskap innen retail og ønsker å trekke frem dette. Med over 30 års erfaring innen retail har vi et lidenskapelig forhold til denne bransjen! Vi har eksepsjonell kunnskap om alt innen retail og kan hjelpe med alt innen IT, uavhengig av hva problemstillingen er knyttet til.

Ett kontaktpunkt

Du får ett kontaktpunkt å forholde deg til. Vi ønsker ikke at du skal bruke unødvendig tid på IT-problemer. Nettopp derfor jobber vi med fastpris, slik at du har en lav terskel for å kontakte oss om noe går galt, og ikke blir sittende med problemer som vi kan løse for deg.

Vi har god kompetanse på de fleste problemstillinger innenfor IT, og kan på vegne av deg ta kontakt med andre leverandører som du benytter så problemer blir løst raskt og smidig. Du slipper å bli en kasteball mellom ulike aktører.

Vi tar eierskap til deg og din problemstilling og sørger for at ditt problem blir løst!

Rask feilretting per telefon eller der du er

Vi hjelper deg over telefon med å løse de aller fleste henvendelser. Er det behov, kommer vi til deg for å løse problemet ditt. Da kommer en av våre engasjerte og eminente supportteknikere og tar seg av ditt problem hos deg.

En totalløsning hos oss, hvor vi både er leverandør og support, er det mest effektive for deg. Du sparer mest tid og penger, og vi har de beste forutsetninger for å løse alle dine problemer. Men vi tar gjerne over support på eksisterende produkter i din bedrift så du på en smidig måte kan komme i gang med vår brukerstøtte.

Eksterne leverandører

Dersom du benytter deg av en ekstern programvareleverandør som ikke tilfredsstiller dine behov, hjelper vi deg gjerne med å se på problemstillingen sammen for å finne en god løsning. Mange opplever å bli sendt mellom leverandører som skylder på hverandre, men som kunde hos oss vil du ikke oppleve dette. Vi leverer en fullverdig supportløsning hvor du kun forholder deg til oss.

Du blir ivaretatt

Det er ikke alltid like enkelt å forklare hva som er problemet når noe ikke fungerer. Vår supportavdeling tilpasser seg ditt nivå slik at du skal føle deg ivaretatt på best mulig måte når du henvender deg til oss. Vi har god kompetanse på support, enten det er problemer med selve maskinen eller programvaren som blir brukt. Som kunde hos oss får du en samarbeidspartner som tar ansvar og følger opp dine problemer.

IT-support for din bedrift

IT-Vakt

Flere av våre kunder trenger hjelp utenfor ordinær kontortid (08.00 – 16.00) og vi tilbyr vaktordninger for kritiske henvendelser. Dette er en tjeneste som ofte leveres sammen med våre driftstjenester som er tilgjengelig hele døgnet.

Nettverk og internett

Vi ønsker at du skal ha et stabilt nettverk. For å kunne leve opp til dine forventninger leverer vi våre skreddersydde nettverkspakker som sikrer deg stabilt nettverk og profesjonelle løsninger både kablet og trådløst.

Les mer om nettverk og internett!

Office 365

Med stort fokus på samhandling og deling av dokumenter, informasjon og møter på nett, er de aller fleste avhengige av gode løsninger. Vi tilbyr våre kunder enkel innføring og oppsett av Office365.

Les mer om vår Office365-løsning!

Drift og oppetid

Som din partner garanterer vi at du ikke blir en kasteball mellom leverandører av program og drift. Vi tar ansvar for at programmene dine fungerer som de skal.

Les om hvordan vi jobber med drift og oppetid!

shape skew cta
cta image two
dots
Trenger du IT-support i din bedrift?

Ta kontakt

Send inn skjemaet under så kontakter vi deg så raskt vi kan.