Logg inn support 

Services Overview

Regnskap

Å være regnskapsfører er ikke hva det engang var. Alt skal gå fortere og prosessene er gjerne mer komplekse som krever tettere samarbeid. Du vil oppleve at vårt fokus er at du skal lykkes med din virksomhet og vår visjon “Business made easy” er tuftet på nettopp dette.

bg skew shape
to mennesker gjør regnskap
bg skew shape

Hva er betalingsløsning?

Betalingsløsning er en måte å ta imot penger for en vare du selger til en kunde. Før var det én betalingsløsning som gjaldt: Kontanter. Nå er begrepet og således definisjonen mye bredere og dekker et mye større felt. For å forenkle dette har vi valgt å dele opp begrepet i 3.

Tre typer betalingsløsninger

 • Mobil betalingsløsning
 • Betalingsterminal
 • Betalingsløsning på nett
 • Kundereisen

  Når kunden kommer til punktet hvor valget er tatt og betaling skal gjennomføres, er denne siste delen av kundereisen avgjørende for den totale opplevelsen kunden sitter igjen med etter endt handel. Den må gå raskt og oppleves som trygg.

  DEKON finner den rette løsningen for deg

  Vi hjelper deg med å finne den riktige betalingsløsningen, om det er den ene eller andre som passer for din butikk. Dette er vi eksperter på! Det er også helt avgjørende at betalingsløsningen fungerer med din kasseløsning, og/eller nettbutikk. Sømløst. Og ikke minst: dine kostnader knyttet til løsningen som du vil tilby dine kunder.

  Norge er et lite land, og på mange måter avskjermet fra resten av verden. Bankaksept er et unikt produkt som bare finnes i Norge. Såkalt bank til bank transaksjon. Som en konsekvens av globaliseringen blir også Norges virksomheter og konsumenter påvirket av hvordan ting skjer i andre land. Vi ser mer og mer til store selskaper som opptrer som betalingsformidlere. Disse vil i større grad prege den norske retailbransjen også, som i resten av verden. Det betyr at kunden din ønsker å betale på andre måter, via andre kanaler enn bare ved bankoverføring.

  shape skew cta
  cta image two
  dots
  Lurer du på noe om regnskapstjenester?

  Ta kontakt

  Send inn skjemaet under så kontakter vi deg så raskt vi kan.