Trådløst internett vs. Fiber: Hvilken er best for din butikk?

Å ha pålitelig internett er avgjørende for moderne bedrifter, spesielt for butikker som er avhengige av nettverkstilkobling for alt fra betalingstransaksjoner til kundeinteraksjon. Men hva bør du velge? er trådløst internett et godt alternativ?

Fiber: Den tradisjonelle

Fiberkabler har lenge tidligere vært ditt eneste alternativ for pålitelig internettilkobling.
Denne teknologien tilbyr lynrask hastighet og pålitelighet, perfekt for bedrifter med store data krav. Fiber gir også vanligvis symmetrisk hastighet, noe som betyr like rask opplasting og nedlasting.

Men til tross for sine mange fordeler, er fiber ikke uten ulemper. Installasjonen kan være kostbar og tidkrevende, og mange steder har begrenset tilgjengelighet. For butikker som trenger rask leveranse, uten bindingstid og lang ventetid, kan fiber være en utfordring.

Trådløst internett: Den fleksible utfordreren

På den andre siden tilbyr trådløst internett en praktisk og fleksibel løsning for butikker. Ved å bruke mobilnettverkets infrastruktur, kan butikker raskt og enkelt få tilgang til internett uten behov for fiber installasjon. Dette gjør det til et ideelt valg for butikker, spesielt når vi leverer uten bindingstid og hjelper deg med å koble til alle dine enheter.

Trådløst internett tilbyr også en rekke fordeler som fiber ikke kan matche. For det første er det ofte mer kostnadseffektivt, med ingen oppstarts- og lave månedlige kostnader. I tillegg tilbyr det større fleksibilitet, slik at du kan flytte eller endre butikkens lokasjon sine uten å måtte bekymre deg for langvarige kontrakter eller installasjonsprosesser.

Fordelene med nettverk fra Dekon

Som spesialister på nettverk og internett for butikker, forstår vi de unike utfordringene butikkeiere står overfor når det gjelder internett tilkobling. Vår tjeneste er skreddersydd for butikk miljøer og tilbyr rask og pålitelig internett tilgang uten stresset med fiber installasjon.

Med vår tjeneste trenger du ikke å være bekymret for å bli kasteball mellom ulike leverandører. Vi tar ansvar for hele prosessen, fra installasjon til vedlikehold, slik at du kan fokusere på å drive din butikk.

Husk at vi leverer med dobbelt simkort som sørger for høy oppetid og kvalitet!
Primært leveres Telenor sitt nettverk, men vi kan også bruke andre alternativer som Telia.

Se dekningskart fra Telenor her

Alt i en boks

Vi leverer utstyr som er godt testet ute i markedet, og som tåler tøffe miljøer!

trådløst internett

Konklusjon

Uansett hvilken løsning du velger, er det viktig å velge en pålitelig leverandør som forstår dine behov og kan tilby skreddersydde løsninger som passer din virksomhet. Hos oss er vi dedikert til å levere toppkvalitets internett tjenester som holder butikken din koblet til verden.

Les mer om trådløst internett til din butikk