Logg inn support 

Black Friday
Ta de beste valgene for Black Friday – maksimer gevinsten!
img author
by Dekon
vindu med black friday tilbud

Fredag 26. november er det klart for årets største shoppingdag! Black Friday kan være en gyllen mulighet for å få flere kunder og øke inntjeningen. Det er også en hektisk periode hvor det er lett å trå feil. Finn ut hvordan du tar avgjørelsene som lønner seg!

Baserer du Black Friday-strategien på flaks?

Black Friday er årets viktigste dag for mange butikker, men likevel opplever vi at flere baserer strategien på tro og meninger fremfor en mer faktabasert tilnærming. Det til tross for at de har mengder med informasjon som bare venter på å bli funnet, og som kan brukes til å finne ut hvilke varer som bør settes på salg, og hvilke du helst bør la ligge.

Få hjelp til å ta gode valg til black friday 2021! Send oss en forespørsel via e-post eller ring 404 40 004!

I butikkdataen din ligger nemlig svaret på mange av de spørsmålene du stiller deg, for eksempel om du skal kjøre tilbud eller ikke, hvilke konkrete varer du bør ha tilbud på, og hvor mye rabatt det lønner seg å gi. En analyse av dine data kan fortelle deg hvilke tilbud som kommer til å redusere inntjeningen eller bidra til mye høyere omsetning totalt sett.

Du samler inn verdifull informasjon om kundene dine i butikkdataen hver eneste gang du selger en vare eller tjeneste. Denne informasjonen gir deg et viktig beslutningsgrunnlag for dager som Black Friday, og det må du benytte deg av! Som kunde av DEKON IT får du hjelp til å forstå og bruke informasjonen til din fordel.

Ta de riktige valgene – maksimer gevinsten

En analyse av dine data skal hjelpe deg å iverksette tiltak som drastisk kan øke din inntjening. Du trenger å vite om tilbud bare reduserer inntjeningen på de varene du normalt skulle selge til ordinær pris, eller om tilbudene faktisk gir en så mye høyere omsetning at det også fører til høyere inntjening til slutt. Det er jo inntjening, ikke omsetning, du lever av!

Vi tilbyr derfor analyse av dine butikkdata for å hjelpe deg med å gjøre lønnsomme valg og maksimere din inntjening under Black Friday. For kunder av DEKON koster dette kun kr 6 000. Bestill black friday-analyse for 2021 via e-post eller ring 404 40 004!

Les flere artikler

Regnskap
Gjør butikkdriften enklere med Dekon og Zoined Analytics
img author
av Dekon
Betalingsløsninger
Betaling med vipps i butikk – vær med på å begrense smitte
img author
av Dekon
Kundeklubb
Suksess med fullintegrert kundeklubb for Fredrik & Louisa
img author
av Dekon
cta image
shape skew cta
img bottom cta
dots
Vil du vite mer om hva vi gjør?

Ta kontakt med oss!

Vi svarer deg så raskt vi kan!