Logg inn support 

Regnskap
Hvordan du jobber smartere med regnskapssystemet 24Seven Office
img author
by Dekon
en hånd som trykker på en skjerm

Velger du riktig regnskapsprogram, så kan du spare deg selv for mye tid. Et godt regnskapsprogram er skybasert, mulig å tilpasse etter dine behov og er laget for å være intuitivt og brukervennlig. 

Vi i Dekon er ekstra glade i regnskapsprogrammet til 24SevenOffice, og her skal vi forklare hvorfor.

Skybasert og fleksibelt regnskapsprogram

24SevenOffice er skybasert. Det betyr at du har tilgang til systemet i sanntid fra hvor som helst i verden, og hvilken som helst enhet.

24SevenOffice er også fleksibelt, og mulig å tilpasse for både enkle og avanserte oppsett. Vi tror at selv de som ikke har vært begeistret for bokføring før, kommer til å sette pris på kontrollen og oversikten du får i bokføringsmodulen.

Få verdifull innsikt om din egen bedrift med brukervennlige rapporter

Den store fordelen du har ved å velge et moderne regnskapsprogram er innsikten du får i din egen bedrift. Måten vi bruker teknologi i dag, gjør oss i stand til å ta beslutninger rundt butikkdriften som er mer fundamentert i tall enn før.

Det er mange som kjenner produktene sine godt, men har du alle tallene så vet du også hvilke produkter du tjener mest på, hvor fort de sannsynligvis forsvinner fra hyllene og om du har noen sesongprodukter som du må huske å bestille inn.

Balanserapport, oversikt over EBIT, resultatrapporten, eller en oversikt over de 10 mest fakturerte produktene dine? Har du oversikten, så kan du også ta informerte beslutninger. Du får tallene som en naturlig del inn i de daglige beslutningene du må ta, og du kan bruke regnskapsføreren din smartere som en økonomisk rådgiver.

Samle alt på ett sted

Vi bruker 24Seven Office som regnskapssystem, men visste du at det også er et komplett ERP-system, der du også kan få inn epost, filbehandling, CRM og prosjektstyring? Du kan altså samle flere prosesser i en løsning.

Du har bedre kontroll når du samler regnskap, CRM, timer og reiseregninger på ett sted, og kan jobbe med disse i sanntid. Siden systemet er skybasert, kan du jobbe med det hvor du vil.

Integrasjonsmuligheter

Hvis du får integrert flere prosesser i regnskapsprogrammet ditt, så frigjør du og regnskapsføreren din tid til å kunne analysere tallene og se etter nye forretningsmuligheter. Det er for eksempel lett å integrere mot banken din, da kan du legge inn automatisk bokføring av inn- og utgående betalinger.

Ikke bruk tid på fakturering. La systemet ditt gi kundene dine faktura i det formatet de ønsker. Fakturering er ett av områdene hvor et mer avansert regnskapsprogram virkelig kan spare deg tid, og du får fortløpende og helautomatisk fakturering som gjør livet til både deg og kundene dine enklere.

Etter du har integrert banken din mot 24SevenOffice, får du synliggjort alle bokførte transaksjoner. Nå kan du sette opp automatisk bankavstemming, og hvis det er noen som ikke går gjennom automatisk, så får du dem opp til gjennomgang i en oversikt.

Integrert regnskapssystem med Magento og WooCommerce

Driver du nettbutikk og ikke har koblet butikken med CRM-systemet? Da har du sikkert kjent på frustrasjonen over ekstrajobben det fører med seg.

24SevenOffice har integrasjoner mot de største nettbutikk-plattformene, som f.eks. Magento og WooCommerce.

Integrerer du f.eks. Magento mot regnskapssystemet, vil produktene bli automatisk oppdatert med pris, produktnavn og nummer. Slik kan du få automatisert mye, fra bestilling i nettbutikk, til bokføring og distribusjon.

La oss hjelpe deg med å jobbe smartere

Oppsummert: Det står altså ikke på mulighetene, men det er ikke alltid det er lett å se hva man kan få til med integrasjoner og oppsett i regnskapssystemet.

Derfor anbefaler vi det å ta kontakt med oss for økonomisk rådgivning om hvordan du organiserer regnskap i dag og hvilke muligheter du har til å ta bedriften din noen hakk videre.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat: firmapost@dekon.no

Les flere artikler

Regnskap
Gjør butikkdriften enklere med Dekon og Zoined Analytics
img author
av Dekon
Betalingsløsninger
Betaling med vipps i butikk – vær med på å begrense smitte
img author
av Dekon
Kundeklubb
Suksess med fullintegrert kundeklubb for Fredrik & Louisa
img author
av Dekon
cta image
shape skew cta
img bottom cta
dots
Vil du vite mer om hva vi gjør?

Ta kontakt med oss!

Vi svarer deg så raskt vi kan!