Logg inn support 

Nettverk
4G backup-nett til kassen – din redning fra reserveløsning
img author
by Dekon
4g nett på en telefon

Er du forberedt når kobbernettet legges ned?

Kobbernettet har hittil vært hovednettet for fasttelefoni og bredbånd. Som et ledd i moderniseringen av fastnettet, har Telenor bestemt at kobbernettet skal fases helt ut innen utløpet av 2022. Som et resultat av denne beslutningen har Telenor videre bestemt at de ikke retter feil på kobberlinjer.

Dette skaper naturlig nok store problemer for mange, da reserveløsning kun fungerer i en begrenset periode og mange tjenester knyttet til kassen er avhengige av at du har Internett. Heldigvis finnes det løsninger!

Skreddersydd og driftssikkert alternativ til reserveløsning

Dekon IT har laget en skreddersydd driftssikker løsning, hvor butikken din får Internett via mobilt nettverk. Akkurat på samme måte som mobilen din. Løsningen driftes og supporteres av oss, og du kan være trygg på at vi løser alt av problemer som måtte oppstå uten at du må ta en ringerunde til nettleverandører.

Du er ytterligere sikret med denne løsningen ved at vi benytter oss av både Telia og Telenor sine mobile nettverk: Om en av de skulle ha problemer med nettverket, kan vi enkelt flytte deg over på den andre i løpet av minutter slik at du unngår å ikke kunne ta imot betaling fra dine kunder.

Hvis dette høres ut som noe som kunne vært aktuelt for deg og din butikk, kan du ta kontakt med oss for mer informasjon!

Dropp dyre alternativer

Fiber har i forbindelse med nedleggingen av kobbernettet vært det eneste alternativet til butikken din. Løsningen er det ingenting å utsette på, men vi mener den er for kostbar for våre kunder basert på de behov vi mener dere har.

Prisen for fiber blir raskt dobbelt så dyr som hva du betaler i dag for eksisterende løsning (kobber). I tillegg til prisen må du også ringe rundt til flere leverandører dersom noe ikke virker og du står uten nett.

Se priser på 4G backup-nett under!

Priser på 4G backup-nett

Det er ingen oppstartskostnader. Prisen for vår standard 4G-løsning i din butikk er fra 719 kr/mnd.

Vi leverer også trådløs WIFI nettverk for 90 kr/mnd.

Ta kontakt her om du vurderer 4G backup-nett til din butikk! Du kan også ta direkte kontakt med vår IT-konsulent, Trond Nansen, på telefon (474 75 594) eller e-post (trond.nansen@dekon.no).

Backup-nettet leveres av Dekon IT – fordi du skal være trygg på at vår løsning vil være det riktige valget!

Les flere artikler

Regnskap
Gjør butikkdriften enklere med Dekon og Zoined Analytics
img author
av Dekon
Betalingsløsninger
Betaling med vipps i butikk – vær med på å begrense smitte
img author
av Dekon
Kundeklubb
Suksess med fullintegrert kundeklubb for Fredrik & Louisa
img author
av Dekon
cta image
shape skew cta
img bottom cta
dots
Vil du vite mer om hva vi gjør?

Ta kontakt med oss!

Vi svarer deg så raskt vi kan!